Kezdőlap Uncategorized

Czvikker Lilla: Jobban kihasználok majd minden pillanatot

Czvikker Lilla színésznő, a Hegedűs a háztetőn musical Hódelje is megosztotta velünk gondolatait és érzéseit a vírushelyzet kapcsán. Csak Nektek, a Mizu Miskolc olvasóinak! Fogadjátok szeretettel!

Hogyan éled meg a járványhelyzetet?

Nos, én alapvetően csak akkor szeretek tétlenkedni, ha én magam döntök úgy. Mivel most nem saját akaratomból tétlenkedek, hanem külső tényezők hatására, így ez elég nehéz.

Mivel töltöd a napjaidat?

Egy időre hazautaztam a családomhoz Nagyváradra. Sok időt töltök a húgommal, aki most épp olvasni tanul. Operákat, színházi előadásokat, régi filmeket nézek, olvasok és amennyire csak tudok, készülök a következő munkákra. Igyekszem minél többet a szabadban lenni. Virágot ültetünk édesanyámmal, akitől néha egy-egy receptet is ellesek a konyhában.

Mi hiányzik a legjobban a járvány előttről?

A szabadság. Az, hogy dolgozhassak, kedvemre mehessek bárhová ha épp ráérek. Hogy időt töltsek a barátaimmal és a szeretteimmel.

Hogyan látod a színház jövőjét a járványhelyzetet követően?

Nagyon kilátástalannak tűnik a helyzet és ez ijesztő. Ennek ellenére én magam nagyon bizakodó vagyok, de el sem tudom képzelni, mi lesz a jövőben. Bízom a vezetőségben és abban, hogy megtalálják majd azt a megoldást, ami a társulatnak és nem utolsó sorban a közönségnek is a legmegfelelőbb.

Mi lesz az első, amit megteszel, ha véget ér ez az időszak és visszatér az élet a régi kerékvágásba?

Újra találkozom a rég nem látott emberekkel és belevetem magam a munkába. Jobban kihasználok majd minden pillanatot, mind a munkát, mind a szabadidőt illetően. Most ezt gondolom és remélem így is lesz.