Mesés augusztus! A Kuflik folytatása, az A kuflik és az Akármi mozifilm augusztus 12-én strartol a mpzikban! 

Az első két részhez hasonlóan az A kuflik és az Akármi epizódjai a Dargay Attila-díjas Jurik Kristóf rendezésében elevenednek meg, míg a rétlakók most is Scherer Péter Karinthy-díjas színművész hangján ontják magukból a poénokat. A rajzfilm producere az Oscar-díjra jelölt M. Tóth Géza, gyártója és forgalmazója pedig a KEDD Animációs Stúdió.

Az új rajzfilmben olyan akármik történnek hét kedvencünkkel, hogy garantáltan jól szórakozunk majd! Zödön elvarázsolt foltját keresi, Valér megpróbál eltévedni, Hilda végtelen hosszú sál kötésébe kezd, Fityirc és Titusz egy különleges kiállításra keverednek, Bélabá világkörüli útjáról mesél, Pofánka pedig majdnem végleg elkavarodik az időben. Ebből a részből kiderül majd, mi is az az Akármi, de ezen kívül sok érdekes dologra derül fény, mint például, mire használható az oda-vissza gumó, és mit tegyünk, ha elfurcsul az árnyékunk!

Az új Kuflik moziban semmi sem az, mint aminek elsőre látszik (vagy épp nem látszik) és a nézőre bízza a döntést, mibe mit képzel bele. Érdemes hát készülni a mozik nyitására, mert – ahogyan arra a film szlogenje is utal –, Ebből még bármi lehet!

Íme az előzetes: