Lucie Johnson régóta nagy Guns N' Roses rajongó, a napokban pedig hatalmas szerencse érte, ugyanis az utcán találkozott a banda frontemberével, Axl Rose-zal, aki kifejezetten kedves volt vele: megölelte és dedikálta neki az Appetite for Destruction vinyl változatát.
 
Lucie az Instagramra töltött fel pár fotót a nagy találkozásról az alábbi megjegyzés kíséretében: "hihetetlen dolog történt velem ma este! Egy nagyon komoly tételt húzhatok le a bakancslistámról! Találkoztam Axl Rose-zal az egyik kedvenc bandámból, a Guns N' Roses-ból! Minden olyan gyorsan történt. Beszélgettünk egy kicsit a zenéről, megölelt és aláírta a lemezemet. Még mindig alig hiszem el! Fantasztikus pillanat volt! Állandóan az ő albumaikat hallgatom és próbálom megtanulni a gitárszólókat."
 
Többen is érdekesnek találták, hogy a hölgynél éppen volt egy példány a zenekar lemezéből, és bár Lucie nem adott pontos magyarázatot erre, annyit elárult, hogy a Hollywood-i Amoeba Music zeneboltban szerezte be az albumot. Lucie azt sem írta meg, hogy hol találkozott az énekessel, de a profilja szerint Dél-Kaliforniában lakik, a képek pedig láthatóan egy hegyvidéki részen készültek, ami egybevág azzal a feltételezéssel, hogy Rose még mindig abban a Malibu-i villában él, amely az Estranged klipjében is látható.