Ez jól jönne neked is

A készpénz nélküli fizetések számának növekedésével az EVERING hordható fizetési gyűrű nehezen indul Japánban

Japánt a felszínen technológiai úttörőnek tekintik, és nincs hiány kifinomult, forradalmi újításokból. Azok számára, akik ott töltöttek időt, azonban más kép rajzolódik ki. Ez egy olyan ország, amely gyakran lassan tud alkalmazkodni a modernizációhoz. Ez látható az emberek fizetési módjában.

EVERING a legmodernebb intelligens gyűrű lehet a megoldás Japánban az érintésmentes fizetési rendszer számára. A cég az Egyesült Királyságban 2012 -ben kezdte meg az okostelefonok és ajtózárak hitelesítő gyűrűinek értékesítését. Négy évvel később gyűrűket szállítottak a sportolók számára a riói olimpiai faluban.

Egyszerű kezelhetőség

Érintés nélküli Visa fizetés az EVERING-en keresztül csak egy csuklómozdulattal és a gyűrű enyhe koppintásával érhető el. Az IC chip gyorsan reagál a rádióhullámokra, és nem kell aggódni a telefon vagy a pénztárca után való kutakodás miatt. Több hitelkártyát is regisztrálhat és használhat, akár 80 ezer forint körüli összeggel is feltöltheti.

Lopás vagy elvesztés esetén bármikor leállíthatja vagy újraindíthatja a szolgáltatást. Mindezek tetejébe az EVERING nemzetközi szabványú biztonsági hitelesítési technológiával van felszerelve, amely garantálja a biztonságos tranzakciót.

A gyűrű ultramodern dizájnnal büszkélkedhet, fekete-jade színnel, amely csúcsminőségű érzést kölcsönöz neki, de sima és stresszmentes fogyasztói élményt is nyújt. A készülék cirkónium-kerámiából készült, amely anyag széles körben ismert nagy tartósságáról, vízállóságáról, alacsony irritációjáról és allergén mentes tulajdonságairól.

 A gyűrűt egyelőre Japánban értékesítik. Az első háromezer darab már elfogyott, darabonként 52 000 forint körüli összegért.