Gwen Stefani és Blake Shelton összekötötték az életüket, ám ezt a sztárpár nem erősítette meg, szimplán csak a Page Six néhány lesifotóból következtetett erre, amit oklahomai otthonukról készítettek. Aztán a találgatások véget értek, amikor Stefani több romantikus, esküvői felvételt feltöltött az Instagramjára.

Káprázatos menyasszony volt. Egy Vera Wang kreációban mondta ki a boldogító igent. Az énekesnő a posztjában kifejtette, hogy a július 3-ai esküvővel az álma vált valóra, és nagyon szereti a férjét, Blake Sheltont. Emellett köszönetet mondott mindazoknak, akik segítettek nekik, hogy minél tökéletesebbé váljon a nagy napjuk. Az esküvőt Oklahoma megyében található Tishomingóban rendezték meg, ugyanis ott vett a sztárpár egy házat, amit ki is dekoráltak a nagy napra.

A No Doubt énekesnője és a népszerű countryénekes 2014 áprilisában ismerte meg egymást, ugyanis mindketten a The Voice mentorai voltak. Első találkozásukkor még mind a ketten házasok voltak. Amikor a tehetségkutatóban szerepeltek, 2014 novemberében Stefani megosztott egy közös szelfit Sheltonnal, ami alá annyit írt, hogy szereti őt. Már ekkor egyes rajongók azt sejtették, lehet, több van köztük barátságnál, mások viszont ártalmatlan gesztusnak gondolták az egészet. 2015 júliusában a 45 éves énekes bejelentette, hogy válik Miranda Lamberttől, egy hónappal később Stefani és Rosdale adott ki egy közleményt, hogy 13 év házasság után külön utakon folytatják.

2015 novemberében jelentették be, hogy hivatalosan is járnak. Bár már 2016-tól kezdve kezdték pletykálni, hogy hamarosan összeházasodnak, de Shelton csak 2020 októberében kérte meg kedvese kezét.