Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy hamarosan házasodó páros úgy határozott, meghívja a PlayStationt az esküvőjére, mondván, a játékóriás „hatalmas hatással” volt a kapcsolatukra. A vállalat pedig volt olyan figyelmes, hogy egy válaszlevelet küldött nekik, mely azóta bejárta a közösségi médiát.

A TikTok-felhasználó thatbridejenna elmondása szerint a főiskolán ismerkedett meg vőlegényével, Daniellel, noha kapcsolatuk csak akkor „lángolt fel”, amikor úgy döntöttek, hogy együtt játszanak egy meg nem nevezett videójátékkal. Ezek nyomán pedig végül a páros úgy határozott, meghívják a PlayStationt az esküvőjükre, melyet 2024 júniusára terveznek.

Nem sokkal később pedig meg is érkezett a hivatalos válaszlevél egy üdvözlőkártya formájában, melynek előlapján a PlayStation gratulál „győzelmükhöz”, míg a lap belső felén egy üzenetben megköszönik, hogy megosztották velük a „teljesítményüket”, közvetlenül egy PlayStation platina trófea képe alatt.

@thatbridejenna Danny and I briefly met in college, but it was 3 years later when we decided to play a video game that our relationship rekindled into something more. It's so nice to hear from the companies that had such a huge impact on our relationship. Thanks for the card @PlayStation! ???? #weddinginvitestocompanies #weddinggift #2024bride #weddingtok ? Good Life – Kanye West

Nyilvánvaló, hogy a PlayStation illetékesei nem fognak részt venni az eseményen, ugyanakkor igazán figyelmes részükről, hogy válaszoltak a megkeresésre. Thatbridejenna ennek ellenére örömmel fogadta a PlayStation válaszát, ezt pedig a közösségi médiában is közölte követőivel.

Az egyik kommentre reagálva pedig thatbridejenna azt mondta, hogy bárki is legyen megbízva a PlayStationnél a rajongói levelek megválaszolásával, annak „álommunkája” lehet.