Minden évszakban megérkeznek az új és izgalmas frizuratrendek. Megnéztük, mit választottak a nagy divatházak, valamint a hírességek az idei őszi/téli szezonra.

Tarolnak a barnák

Idén felejtsd el a barna haj világos vagy szőkés árnyalatait. Most egyértelműen a sötétbarna hajszín a divat. A világsztárok, mint Billie Eilish vagy Hailey Bieber is a sötétebb tónus mellett tették le a voksuk, a divatvilágban pedig a Fendi, a Prabal Gurung és a Chanel kifutóin jelentek meg ezek a színek.

Különleges pasztellszínek

Az elmúlt évszakok népszerű pasztelltónusai finomabb kivitelben térnek vissza az idei őszi és téli szezonban. A Miu Miu a mályvarózsaszín pasztell árnyalatai mellett döntött, és a 16Arlington, a Coach és a Custo Barcelona is a pasztell tónusokat használja, a kék színnel az élen.

Izgalmas platina

Szőkéből a platina árnyalat a menő, de nem a természete szőke hajúak számára. Ehelyett a rendetlen Courtney Love típusú platinaszőkéről van szó, egy kicsit sötétebb hajtővel. Inspirációért nézd meg Givenchy, Valentino, Halpern és Yohji Yamamoto bemutatóit.

Dögös vörös

Szemmel láthatóan ismét divatos a vörös szín, hiszen a hírességek is váltottak. Sydney Sweeney eper árnyalatúra festtette jellegzetes szőke hajszínét, Kendall Jenner pedig klasszikus barna frizurája helyett vörös hajjal vonult végig a Prada kifutóján. A divatházak közül a 16Arlington a totális vöröset választotta, míg a Lanvin modelljeinek hajfürtjei közé vörös csíkokat csempészett.

/Fotók: glowsly.com/