Kezdőlap LIFE MAGAZIN Női Napozó

Hivatalos: a Rachel-fazon visszatért!

Kérdezz meg bárkit az ezredfordulós fiatalok közül, hogy mi volt kedvenc frizurája! Biztos lehetsz benne, hogy a legtöbb voksot Rachel Greene ikonikus haja kapja.

Talán mai szemmel már úgy tekintünk Jennifer Aniston egykori hajkoronájára, mint egy csapzott madárfészekre, mégis a kétezres évek környékén az összes fodrász – már csukott szemmel is – tudott ilyet készíteni. A sztárokat pedig annyira megihlette az, hogy a 6 barát újra összeállt,  hogy Rachel tiszteletére sorra lepik el a szalonokat, kérve a klasszikus Rachel-stílus finomított és modernizált változatát. Ha lemaradtál volna róla, akkor mutatom, hogy milyen hajkoronákkal találkozol ezen a nyáron.

Chrissy Teigen az első között állt be a sorba, hogy bebizonyítsa, Rachel újra trendi.

Selena Gomez legújabb frizuráját sem inspirálhatta más, mint Rachel Greene. Az énekesnő egyébként is rajong a színésznőért és máskor is koppintotta már Jennifer stílusát.

A Modern Család sztárja, Sarah Hyland is nosztalgiázik az új fazonnal.

Az igazán nagy szám az lenne, ha Aniston is visszavágatná a haját, bár erre lehet, hogy hiába várunk. Viszont ha te már meguntad a hajkoronád és lemásolnád 2021 legmenőbb stílusát, akkor elő az ollóval, vagy inkább bízd egy profira. Azért szólj neki, hogy a modernizált változat kissé hosszabb és inkább hullámos, mint kócos, de bízunk benne, hogy ezt nem is kell magyarázni.