Kezdőlap Uncategorized

Horváth Renátó táncművész felépülését segíti a Miskolci Nemzeti Színház

Renátó 2019 decemberében egy gerincvelő gyulladás következtében bénult le nyaktól lefelé, kezelése azóta is folyamatos. Az orvosok látnak reményt a javulásra, azonban ehhez rengeteg munkára és segítségre van szükség. Renátó a Miskolci Balett táncelőadásainak állandó vendégszereplője volt.Láthattuk őt a Casablanca, az Álom luxuskivitelben, valamint legutóbb az Üvöltő szelek című előadásban.

Több olyan gyógyászati eszköz is létezik, mely sokat segíthet a felépülésében, jelenleg egy speciális, idegrendszer fejlesztő eszközt szeretnének beszerezni. A Miskolci Nemzeti Színház ehhez szeretné kérni az olvasók segítségét.

Minden szombaton az előző évek egy-egy sikerdarabjával készülnek a közönségnek, az április 17-i online előadás pedig igazán fontos lesz. Aznap a Rózsa és Ibolya című mesebalettet élvezheti online a közönség, egy szívhez szóló balettet, amivel hozzájárulhatunk ahhoz, hogy Renátó minél hamarabb újra szinpadra álljon. Az előadás teljes bevételét felajánlja a színház, tehát a 3500 forintos támogatói jegyvásárlással mi is segíthetünk Horváth Renátó táncművész felépülésében.