Kezdőlap KÉK HÍREK

Ilyen volt a borsodi rendőrök hétvégéje

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai az elmúlt hétvégén  elfogtak körözött személyeket, jogsi nélkül kocsikázó sofőröket és garázda férfiakat.

Az egyenruhások június 11-én egy elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el és vettek őrizetbe. Szintén ezen a napon az edelényi egyenruhások tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt egy főt vettek szabálysértési őrizetbe.

Szombaton engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt egy férfit vettek őrizetbe a miskolci rendőrök.

A megye rendőri szervei pedig vasárnap garázdaság, engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt összesen négy főt kaptak el. A szabályokat semmibe vevő személyeket hetvenkét órán belül bíróság elé állítják az illetékes rendőrkapitányságok.

Az elmúlt három napban megyénk útjain összesen kilenc személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Tegnap például frontálisan egymásba rohant két személyautó a 25-ös főúton, Borsodnádasd közelében. Mindkét járműbe beszorult egy-egy ember, akiket a műszaki mentést végző ózdi hivatásos tűzoltók szabadították ki. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, ahol teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt.

Persze volt olyan is, ahol szerencsére csak jármű sérült, egészen pontosan huszonhárom ilyen ügy jutott a rendőrség tudomására.