Vége a korlátozásoknak.
Akik az elmúlt hónapokban Tokajból a Nyírség felé közlekedtek, azok ezt némi fennakadással, kellemetlenséggel tehették meg. Az Erzsébet királyné hidat ugyanis felújították, ám a jelentős forgalom miatt azt nem zárhatták le teljesen. A munkálatokat úgy végezték több ütemben, hogy legalább egy sávon mindig járhatott a forgalom.
A nehézségeknek azonban immár vége, mivel a nagyobb feladatokkal végeztek a kivitelezők. Ennek köszönhetően megszűnt a forgalomkorlátozás a hídon, az autósok teljes szélességében birtokba vehették a híd két sávját és a felújított, kiszélesített körforgalmat.

A híd mindkét oldalán immár egy konzolszerkezet óvja a kerékpárosok és gyalogosok átkelését. A beruházás révén biztonságos és közvetlen kerékpáros kapcsolat jött létre Nyíregyháza és Tokaj között már használható, illetve a Tokaji-hegy körüli – még kivitelezés alatt álló – kerékpárút között.
Habár a forgalom már zavartalanul folyik a hídon, az útpályán kívül még várhatók kisebb munkák. A beruházás hazai forrásból, mintegy 1,4 milliárd forintból valósult meg.