Tokajban jól haladnak az Erzsébet királyné Tisza-híd felújítási munkái.

 

A közúti forgalom folyamatos biztosítása érdekében a hidat és a körforgalmat több ütemben újítják fel. Augusztus 9-től, hétfőtől a híd tokaji oldalán lévő körforgalom felét ismét használhatják a közlekedők. Az újjáépülő körforgalom körpályája 0,5 méterrel szélesebb lesz.
A következő ütemben a híd északi részén és a körforgalom egy negyedében kezdődnek meg a bontási és újraépítési munkák, ezért hétfőn 11 órától jelzőlámpás forgalomkorlátozásra a híd közepétől kell számítani.
A híd déli oldalán lévő gyalogjárdán és a körforgalomnál található járdán továbbra is adottak lesznek a biztonságos gyalogos közlekedés feltételei.
Várhatóan idén szeptember végétől, a befejező ütem keretében pedig a híd tokaji oldalának déli részét és a körforgalom utolsó negyedét építik át, amely szintén félpályás forgalomkorlátozással jár majd.
A közlekedőknek előreláthatóan az év végéig folyamatosan változó forgalomkorlátozásokkal kell számolniuk a híd és a körforgalom környezetében. A beruházás a tervek szerint 2021. december végére készül el.