Kezdőlap KIEMELT

Júliustól 60 perces jegyet is használhatunk az MVK járatain

Péntektől nemcsak az időkorlátos jegy, de kisgyermekes bérlet is váltható a jegypénztárakban.

Mi az a 60 perces jegy?

A 60 perces jegy az MVK Zrt. Bármelyik járatára érvényes Egy órán keresztül ezt az időalapú jegyet akár az autóbusz- és villamos járatok közötti átszállásra is használhatod. Érvényességi ideje alatt (60 perc) az MVK Zrt. menetrend szerinti járatain korlátlan számú utazásra és átszállásra jogosít. Kiválthatod a jegy- és bérletpénztárakban, valamint mobiljegyként (550 Ft), valamint az automatáknál is megveheted,  ott 530 Ft a 60 perces jegy ára. Jó, ha tudod, hogy a fel nem használt jegyek nem visszaválthatók.

Ki veheti igénybe a kisgyermekes bérletet?

A kisgyermekes bérlet igénybevételére az a Miskolc Megyei Jogú Város közigazgatási területén lakcímmel rendelkező természetes személy jogosult, aki gyermekgondozást segítő ellátásban (GYES), vagy gyermeknevelési támogatás folyósításában (GYET) részesül. A kisgyermekes bérlet használatához külön bérletigazolvány kiváltása szükséges – olvasható az MVK Zrt. oldalán. Ez egy kombináltbérlet, melynek ára a mindenkori tanuló és nyugdíjas kombinált bérlet árával megegyezik, ami jelenleg bruttó 4300 Ft.

A díjtermékek megvásárolhatók mobiljegyként, automatából és papír alapon is az MVK jegy-és bérletpénztáraiban, ügyfélszolgálatán.

Fotó: MVK Zrt.