Túl hamar árulta el terveit a dühös asszony.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés előkészületének bűntette miatt folytat nyomozást egy ormosbányai nővel szemben, aki volt élettársa megölését tervezte. A nyomozás adatai szerint, a nő augusztus 14-én délután, az ormosbányai lakásán közölte a hozzátartozóival, hogy a volt élettársát meg fogja ölni, megszurkálja a férfit és rágyújtja a házát. A nő ezt követően magához vett egy 20 centiméter pengehosszúságú konyhakést, egy gyúlékony folyadékot tartalmazó üdítőitalos palackot, valamint egy öngyújtót és a volt élettársa lakóhelyére, Kazincbarcikára utazott.
A nő jelenlegi élettársa azonban a gyanúsított tervéről értesítette a rendőrséget, így a nőt a rendőrök még azelőtt elfogták és előállították, hogy cselekményét megkezdhette volna.
A nyomozók a cselekményhez használni tervezett eszközöket lefoglalta és a nőt emberölés előkészületének bűntette miatt gyanúsítottként hallgatta ki.
A nő beismerő vallomást tett és szabadlábon védekezik, azonban amennyiben a nyomozás eredményeként bűnössége megállapítást nyer, a bíróság akár öt év szabadságvesztésre is ítélheti.