A Jegesmedvék és Jack Walker közös megegyezéssel felbontotta a csatár szerződését, így az amerikai játékos más csapatban folytatja pályafutását.

Duschek Dávid, Chris Seto, Brett Parnham, David Hajnik, Kevin Elgestal, Kayle Doetzel, Ville Hyvarinen és Szabad Kevin szerződése lejárt, így – különböző okok miatt – ők is távoznak a DVTK Jegesmedvék csapatától.

Jack Walkerről Láda Balázs, a klub general managere elmondta, hogy remek játékos, aki bizonyos szerepkörben hasznos tud lenni.
– Az előző szezon tapasztalatai alapján viszont úgy ítéltük meg, hogy ezt a hasznos játékot akkor tudja nyújtani ebben a ligában, ha bizonyos típusú játékosok segítik a játékát. Nekünk viszont az erőforrásaink nem teszik lehetővé, hogy ezeket az említett társakat garantáljuk számára, illetve nem is állt szándékunkban feladni a koncepciónkat és köré építeni a csapatunkat. Közös megegyezéssel szerződést bontottunk és egyetértettünk abban, hogy ez mindkét fél számára előnyös lehet, mi a meglévő erőforrásainkat hatékonyabban használhatjuk fel, Jack pedig egy olyan csapathoz igazolhat, ahol a képességeit hatékonyabban kamatoztathatja – indokolta a szerződésbontást Láda Balázs.

A jelenleg szerződéssel rendelkező játékosok névsora a 2022/2023-as szezonra

Kapusok
Janis Voris
Kiss Bence

Hátvédek
Kevin Wehrs
Vojtkó Mátyás
Szirányi Bence
Kiss Roland
Jesper-Juhani Ilvessuo

Csatárok
Miskolczi Márk
Ritó László
Páterka Bence
Vladislav Kuleshov
Ján Blaško
Lövei Dávid
Galajda Zsombor