Kezdőlap Uncategorized

Lázasan készülnek a szervezők a II. Miskolci Gasztro Piknikre a Népkertben

Bizony, valóban így van… lázasan készülnek a vasárnapi Gasztro Piknikre a szervezők. És ezt első kézből állíthatjuk, hiszen ma tartották a Népkerti Vigadóban a rendezvény sajtótájékoztatóját, ahol a Mizu Miskolc is képviseltette magát, mint az esemény kiemelt média támogatója.

A szervezők elmondása alapján és saját tapasztalatból is bizton állíthatjuk, hogy az egyik legsikeresebb kezdeményezés az elmúlt évre visszatekintve, amely családokat, fiatalokat és idősebbeket egyaránt megmozgat. Talán még pontosabb a megfogalmazás, ha azt mondjuk, hogy a gasztro kalandokat kedvelők egy különös kulináris utazáson vehetnek részt a régi idők piknik hangulatát felidézve csodálatos környezetben, kellemes hangulatban, kedves emberekkel.

A sajtótájékoztató alkalmával sorra megosztották a Miskolci Gasztro Klaszter képviselői, hogy milyen finom falatokkal, levesekkel, desszertekkel és fő ételekkel készülnek, de ez legyen most meglepetés, elég legyen annyi, hogy többen nagyokat nyeltünk az ételek hallatán.

Dr. Alakszai Zoltán, Miskolc város jegyzője szintén nagy elismeréssel beszélt a Miskolci Gasztro Piknikről és biztosította a hallgatóságot, hogy a város továbbra is támogatni fogja a Miskolci Gasztro Pikniket, és az ehhez hasonló, a város életét színesítő rendezvényeket.

Ami biztos, hogy a remek falatok és a kiváló hangulat mellett a Mizu Miskolc is készül egy meglepetéssel vasárnapra. Annyit azért elárulhatunk, hogy egyik kedves partnerünk, a Limited Dance Academy lesz ebben a segítségünkre.

Étel és ital fronton ők támadnak: A Leves, Végállomás, Tókert, Desszertem, Világbéke, Borsod Burger, Sándor Zsolt borász, Barkland Borászat és a Vigadó, mint házigazda.

Zenét és dallamokat ők csalogatják a füleinkbe: MIZRAB Jazz együttes,  Veres Laci és a “piknik válogatás”

Találkozunk 2019. augusztus 25-én vasárnap 12:00-18:00-ig a Népkertben!

Várunk sok szertettel benneteket!

Mizu Miskolc esemény: https://mizuborsod.hu/esemenyek/piknik-a-miskolci-gaszto-klaszterrel/

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/709823639460662/