A rossz minőségű vagy elmosódott szelfik ideje lejárt.

Profi fotókat szeretnél készíteni? Akkor most adunk hozzá néhány hasznos tippet.

A megfelelő világítás kulcsfontosságú

A legtöbb szelfirajongó a természetes fény használatát javasolja. Jó ötlet olyan ablakot találni az otthonodban, ahol sok a természetes fény.

Szabadban akarsz szelfizni? Ha a legtöbbet szeretnéd kihozni a napfényből, tegyél egy darab fehér papírt az állad alá, de úgy, hogy az ne látszódjon a képen. Ezzel ugyanis a fotón sokkal természetesebb lesz a fény hatása az arcodon.

A tükörszelfi 

A jó minőségű szelfi készítésének egyik legjobb helye a tükör. A felület tisztaságának biztosítása kulcsfontosságú, továbbá ne felejtsd el, hogy mindig a tükörbe nézz, ne a kamerába. A tükörszelfiben is tanácsos pózolni, ha azt szeretnéd, hogy profinak és természetesnek tűnjön. Tudjuk, ez ellentmondás, de az eredmény önmagáért beszél majd.

Légy vidám!

A legjobb szelfik általában akkor készülnek, amikor jól érzed magad a bőrödben. Abban az esetben, ha túl komolyan veszed a tökéletes szelfi elkészítésének a folyamatát, csak befeszülsz és ez a képen is látszik majd.  Engedd el magad, lazíts és fogd fel szórakozásként, így elérheted a kívánt eredményt.

/Fotók: Pinterest/