Kezdőlap Uncategorized

Lehoczki Évi: Minden rosszban van valami jó

Lehoczki Évi műsorvezető, aki számtalan városi rendezvényen állt már a színpadon, de találkozhattunk vele azon a bizonyos nagy napon is, mint esküvői ceremóniamester. Csak nektek, a Mizu Miskolc olvasóinak adott mini karanténinterjút!

 

Hogyan éled meg a járványhelyzetet?
– Elsők között voltam, akinek minden eddigi tevékenységét, betiltották. Ezzel több lábat is kihúztak alólam, mint a rendezvények műsorvezetője, hostess szolgáltatója, esküvői ceremóniamestere, valamint a fitness terem bezárása miatt, mint SpinRacing és Hot Iron edző sem tudtam hatékonyan tenni a dolgom!
De a pozitivizmusom és a tenni akarásom sohasem hagy el, most is folyamatosan munkálkodik bennem!

Mivel töltöd a napjaidat?
– “Minden rosszban van valami jó!” – vallom, hiszen kitárult elém egy teljesen új, eddig számomra ismeretlen világ, más társadalmi réteg és új barátaim, kollégáim lettek, hiszen, nap, mint nap Ételfutárkodom, az Egyetem területén található Gasztroműhely Miskolc csapatában! Ők egyébként rendezvényeken Catering partnerek, így nem voltak ismeretlenek a számomra, hogy milyen normát képviselnek és egyedül Tőlük kaptam lehetőséget! Dolgozni szerettem volna, akár úgy, hogy a megszokott komfortzónámból is totál kilépek. Ez mind mentális, mind anyagi szempontból fontos volt Nekem! A napi új rutin mellett pedig heti 3 esti alkalommal online tartom a “Home Iron” – saját otthoni eszközös edzéseket a korábbi fitness termi edzőtársaim számára, “becsületpersely” alapon, amit reményeim szerint a járvány végeztével majd egy “Partykarantén” sporttársi welcome bulira fordítunk!
Ami pedig a szabadabb programokat illeti, természetesen kutyasétáltatás, biciklizés és görkorizás, bár ezek eddig is mindig szerepet játszottak az életemben és persze a Szüleim segítése!

Mi hiányzik a legjobban a járvány előttről?
– A világ, amit “megálmodtam”, számomra tökéletesen működött, a rendezvények, esküvők, csoportos fitness órák és ezek hangulata – humora, a boldog, önfeledt, mosolygó, éneklő, táncoló emberek, vendégek és kollégák, na ez és ők hiányoznak!!! De nagyon!!!

Mit gondolsz, a jelenlegi helyzet milyen hatással lesz a rendezvényekre, eseményekre a közeljövőben?
– Ebbe inkább bele se merek gondolni! De abban biztos vagyok, hogy a társadalomnak igénye lesz / van rá és folytatjuk a megkezdett utat, akár a csökkentett gazdasági lehetőségekhez mérten is, mert szórakozni, kikapcsolódni kell és jó!

Mi lesz az első, amit megteszel, ha véget ér ez az időszak és visszatér az élet a régi kerékvágásba?
– Magamhoz ölelem és összecsókolom a Szeretteimet, és mellettük azokat az Embereket és Barátokat, akikkel ebben az időszakban is kitartottunk egymás mellett bármilyen formában, mert számomra ennek az időszaknak a legfontosabb hozadéka az emberi kapcsolatok lemorzsolódása, és megfordítva: “Rosszban Jóban!” – csak azok maradnak!!!