Kezdőlap Uncategorized

Megnyílt az első Pizza Hut Miskolcon

A Miskolc Pláza étterem szigetén nyitott üzlettel immár 15 magyarországi taggal rendelkezik a világhírű amerikai étteremlánc. A miskolci üzlet a márka második vidéki nagyvárosban található egysége.

Pizza-Hut-Miskolc-4

A Pizza Hut méltán híres a minőségi alapanyagokból készült friss pizzáiról, azonban ezek korábban csak a pár budapesti klasszikus „beülős” étteremben voltak elérhetőek. A márka 2016-ban indított új típusú éttermei azonban a minőség mellett a gyorsaságra helyezik a hangsúlyt; a frissen készített pizzákat a rendeléstől számított 5 percen belül kézhez kapják a vendégek. Az új Pizza Hut éttermek sikerét mutatja a dinamikus terjeszkedés, amely immár Budapest határán is túlnyúlik. A tavalyi győri nyitást követően idén a most nyitott miskolci éttermet a tervek szerint hamarosan újabb követi.

Pizza-Hut-Miskolc-1

„Nagy öröm számunkra, hogy új éttermeinkkel immár Miskolcra is eljuthattunk” – mondta az étterem megnyitóján Szabó Orsolya, a Pizza Hut marketing managere. „Reméljük, hogy frissen készült pizzáinkkal és a változatos feltétekkel hamarosan a miskolciak egyik kedvenc éttermévé válhatunk” – nyilatkozta a szakember.

Pizza-Hut-Miskolc-8

Az új étteremben a hagyományos vékony, és az ikonikus, sajttal töltött szélű pizzákból lehet választani klasszikus és újító ízekben, valamint személyre szabottan az „Ahogyan Te szeretnéd” feltétnek köszönhetően.

Megkóstoltuk, mind megettük, nagyon finom volt! Sok sikert kíván a Mizu Miskolc!