Zöldség és gyümölcs feldolgozását végezhetik az új épületben.

Komoly beruházást hajtottak végre a Baráthegyi Majorságban. Az új, többfunkciós épületben zöldség- és gyümölcsfeldolgozást végeznek majd, és ehhez 15 megváltozott munkaképességű embert alkalmazhatnak napi 6 órában. A betanított gyümölcsfeldolgozó munkakörbe felvett dolgozók egyedi igényeire kiemelten figyeltek, emiatt a környezetet rehabilitációs szakmérnök segítségével alakították ki. Így születtek meg azok a fotós és piktogramos folyamatábrák és könnyen érthető leírások, amelyek segítik a dolgozókat a munka során.
Ezen a részlegen értelmileg akadályozott, autizmussal élő, hallássérült, illetve egyéb egészségkárosodott emberek dolgoznak majd. A munkaállomások és az eszközök beszerzése során az ő képességeikhez igazodtak, így egyszerű lépésekre lebontott munkafolyamatokat kell végezniük könnyű, átlátható technológiai útvonalak mentén.
Az új részleg révén tovább bővülhet a Baráthegyi Kincsestár kínálata, hiszen a lekváros, szörpök, sült teák mellett immár 100 százalékos gyümölcslevek, valamint zöldség és gyümölcs készítményeket is gyártanak majd.