Kézben a miskolci menetrend: most már többféle is elérhető.

A világsikerű Toy Story rajzfilm legendás párbeszédét idézhetnénk aktualizálva most: Menetrend applikációk, menetrend applikációk mindenütt! Tényleg csak választania lesz nehéz annak, aki a miskolci tömegközlekedés menetrendjére kíváncsi. Útjára indult ugyanis a Menetrend.app mobilalkalmazás, amely egyetlen applikáción belül tartalmazza 9 nagy- és 2 kisváros helyi menetrendjeit: Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Nyíregyháza, Kecskemét, Dunaújváros, Kaposvár, valamint Püspökladány és Berettyóújfalu.
Az új alkalmazásnak azonban kemény vetélytársa van, hiszen a Miskolci Közlekedési Vállalat applikációja – lenti képünkön – már évek óta elérhető, és nagy előnye az új “versenyzővel” szemben, hogy mindkét népszerű platformra, Androidra és iOS-re is letölthető. Ezzel szemben a Menetrend egyelőre csak Androidon használható, az iPhone-okra még fejlesztik a változatot.
A jelenleg működő vidéki applikációk, így a Miskolci Menetrend alkalmazás is őszig lesznek elérhetőek. A zavartalan használat érdekében a fejlesztők azt kérik az alkalmazás felhasználóitól, hogy mihamarabb frissítsenek az új alkalmazásra.