Igazán zavarba ejtő videót forgatott az Országos Mentőszolgálat az új munkaruháinak bemutatására. A kisfilmet egészen biztos, hogy poénnak szánták, csak nem biztos, hogy átgondolták a finomnak nem mondható egyértelmű utalásokat!
A sztori szerint egy fiatal és izmos mentős a nő kollégák szobájában veszi fel az új, testre simuló, és a turista látványosságokat kiemelő uniformisát. 
A jelenettől a női kollégák nemcsak elalélnak, de egyből le akarják dobni a ruhájukat, és el akarják dobni a pasijukat. Pontosan úgy, ahogy a zs-kategóriás pornófilmek rendező elképzelnek egy szexi jelenetet, a női szexualitást, azt hogy milyen egy vonzó férfi, és a lehető legszexibb szcenáriót: a másik ember tárgyiasítását. 
Ha pedig valakinek ebből nem jött volna át az üzenet, vagy csak nem akarná elhinni, akkor a videó aláfestéseként használt Etta James – I Just Want to Make Love to You című dal segíti eloszlatni a kételyeket.
De az is lehet, hogy csak mi vagyunk túl kritikusak, és ebben semmi utalás nincs, csak poén az egész! Mindenki döntse el nyugodtan, a film itt megnézhető!