Demi Lovato visszatért a színészkedéshez. Legújabb szerepében ráadásul egy szexjelenetet is leforgatott, amelyről Instagramon vallott a követőinek.

Mi is írtunk róla korábban, hogy Demi Lovato szerepet kapott az NBC új drámájában, amiben egy táplálkozás zavaros nőt fog alakítani. 

A nembíránis színész most Instagramon elárulta, hogy egy szexjelenet is tartozott a feladatába, ami nem volt könnyű számára a testéhez fűződő viszonya miatt. 

„Ma egy szexjelenetet kellett leforgatnom. Ez volt az első ilyen alkalmam! Volt egy kisebb pánikrohamom az elején, de a kollégáim és a stáb nagyon profi volt, könnyű velük dolgozni, így rögtön lenyugodtam. Aztán arra gondoltam, milyen büszke vagyok magamra, hogy jól érzem magam annyira a bőrömben ahhoz, hogy ezt megcsináljam. Korábban alig mutattam a karomból valamit… most pedig itt tartok! A jelenetben amúgy alig fog valami látszódni, de akkor is ! Nem mindig érzem jól magam a bőrömben, de amikor igen, akkor elég szexinek tartom magam ahhoz, hogy ilyet posztoljak. Fontos, hogy megünnepeljük a kis sikereket is! Szóval, hurrá a random testpozitív élményért és a kínosan fantasztikus szexért!

Demi ráadásul egy forgatáson készült hiper-szexi fehérneműs képpel is megajándékozta lelkes rajongóit.