A híres énekes és zenei producer, Pharrell Williams  egy fekete fiatalokat támogató civil szervezet dolgozóit lepte meg az ajándékkal.

Múlt pénteken jó napja volt az NAACP (Nemzeti Egyesület a Fekete Emberek Fejlődéséért) ifjú vezetőinek. Pharrell Williams énekes azzal ajándékozta meg őket, hogy kifizette mindegyikük diákhitelét. A bejelentést épp egy washingtoni konferenciára időzítette, ami épp arról szólt, hogy milyen sok fekete fiatal élete kerül krízisbe amiatt, mert nem tudja törleszteni a diákhitelét.
A négygyerekes apuka, Pharrell Williams is Washington D.C.-ben tartózkodik jelenleg, ahol egy zenei fesztiválon lépett fel a hétvégén. Wisdom Cole, az NAACP vezetője hatalmas és erős gesztusnak nevezte a zenész felajánlását, és elmondta, hogy jó néhány ember életét változtatta meg. Az NAACP-nél úgy gondolják, hogy a diákhitelek törlesztése aránytalanul nagy terhet ró a fekete fiatalokra, és korlátozza a lehetőségeiket. Joe Biden elnök stábja épp dolgozik azon, hogyan lehetne számos amerikai diákhitelét elengedni.