Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Sport

Új középpályást igazolt a DVTK

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Holdampf Gergő Diósgyőrben folytatja a pályafutását.

A 27 éves korára már több, mint 200 másodosztályú bajnokin szereplő középpályás a DVTK negyedik nyári érkezője – írják a csapat hivatalos oldalán. Az új középpályás szülővárosában, Sopronban kezdett futballozni, majd játszott a ZTE és az Újpest utánpótlásában, és a német Chemnitz második csapatában is eltöltött egy fél évet. Hazatérve Zalaegerszegen mutatkozott be a felnőttek között, majd Újpest (itt bajnokit nem játszott, a Ligakupában a DVTK ellen debütált 2012-ben), Sopron és Nyíregyháza érintésével a Honvéd színeiben lett élvonalbeli labdarúgó 2018-ban. A legutóbbi három és fél idényt Szombathelyen töltötte.

Nem szeretném nagyon szaporítani a szót, tisztában vagyok azzal, hogy milyen nagy klubba érkeztem, tudom, mik az elvárások, és tudom, hogy mik a célok. Pontosan ezért vagyok itt, az én célom is ugyanez, a következő bajnokságot már az NB I.-ben akarom elkezdeni a Diósgyőrrel – mondta a diósgyőriek új játékosa.