Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Közélet

Mutatjuk hol parkolhattok ingyen az ünnepek alatt

Miskolc önkormányzatának közleménye szerint a legtöbb helyen már csak holnap, vagyis december 24-én délután egy óráig kell fizetni a parkolásért.

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő felszíni fizetős várakozási területeken 2021. december 24-én, pénteken a szombati napra vonatkozó parkolási rend lesz érvényben, azaz a díjfizetési kötelezettség 8:00-tól 13:00 óráig tart az alábbi területeken:

Búza tér, Görögkatolikus templom, északi oldali parkoló

Búza tér, Görögkatolikus templom, keleti oldali parkoló

Zsolcai kapu páratlan oldal, az Ady Endre utca kereszteződéstől a Hatvanötösök útja kereszteződésig

Szendrei utca

Zsolcai kapu 1. előtti parkoló – Szendrei utca és Zsolcai kapu között található összekötő utca

Búza téri piac nagyparkoló

Szeles utca, Huszár utca – Lehel utca közötti szakasza

Hatvanötösök utca Zsolcai kapu – Szeles utca közötti leállósáv

Bethlen G. utca Szeles utca – Szendrei utca közötti szakasza.

Kiemelt közlekedési terület a Tiszai pályaudvar környéke, ahol december 24-én 8:00 órától 16:00 óráig áll fenn a díjfizetési kötelezettség.

Az Európa téri, a Patak utcai, illetve a Hősök terei mélygarázsban az általános rend szerint kell a parkolásért fizetni.

2021. december 27–31. között a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő felszíni fizetős várakozási területeken és a Régiposta utcai parkolóházban az általános rend szerint kell fizetni.

Január 1-jén a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő felszíni fizetős várakozási területeken és a Régiposta utcai parkolóházban díjmentes a parkolás.