Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Kultúra

Neked melyik a legkedvesebb helyed Miskolcon? – Jelentkezzetek az adventi rajzpályázatra!

Jövő hét hétfőig van még lehetőség az alkotások leadására a Tourinform iroda „Legkedvesebb helyem Miskolcon” című gyerekeknek szóló rajzpályázatára. Az óvodásoknak és általános iskolásoknak szóló játékra számos remekmű érkezett már. A legügyesebb alkotók nyereménye egy óriás plüssmackó és a Miskolc Bolt ajándékcsomagja. 

Az adventi időszak az ünnepi készülődés, a közös alkotások időszaka. A várakozás ideje alatt nemcsak mézeskalácsok készülnek, hanem sok gyerek ragad ecsetet, ceruzát és készít maga örömére vagy családtagjai számára színes rajzokat. Miskolc turizmusmarketingért felelős szervezete, a Tourinform irodát is üzemeltető MIDMAR Kft. ezért is hirdetett ebben az időszakban rajzpályázatot a gyerekek számára. A felhívásban arra kérik az alkotni vágyó gyerekeket, hogy tetszőleges eszközzel örökítsék meg a számukra legkedvesebb miskolci helyet.

„Minden miskolcinak van kedvenc helye a városában. Biztosak vagyunk benne, hogy a gyerekek is bővelkednek olyan élményekben, amelyek Miskolc közismert vagy kevésbé közismert helyszíneihez kötődnek.  Kisvonatozás, családi sütizés, séta a Tündérkertben, strandolás vagy akár játszóterezés a függőkertben, mind olyan helyszínekhez köthetők, amelyek kedvenc helyekké válhatnak” – mondta Orosz Eszter, a MIDMAR Kft. ügyvezetője. „Arra bíztatjuk a gyerekeket, rajzolják vagy fessék le a számukra legkedvesebb miskolci helyet és alkotásukat juttassák el hozzánk a Tourinform irodába” – tette hozzá. 

Az elkészült alkotásokat 2021. december 13-ig, Luca napjáig lehet leadni vagy postai úton eljuttatni a Tourinform Miskolc irodába (3530 Miskolc, Széchenyi utca 16.). A pályamunkán a nevet, az életkort és egy e-mail címet kell megjelölni, amin keresztül értesítés küldhető a nyertesnek.

 A három fős szakmai zsűri korosztályonként 1-1 fő díjazottat választ (korosztályok: 3-6, 7-10, 11-14 év). A legszebb rajzok készítői a Miskolc Bolt jóvoltából egy-egy ajándékcsomagot és óriás plüssmackót nyernek.

Forrás MIDMAR Kft.