Kezdőlap Uncategorized

Nyári karbantartás a Kemény Dénes Sportuszodában

A Miskolci Sportcentrum Kft. által üzemeltetett Kemény Dénes Sportuszoda rendes évi karbantartását augusztus 4-szeptember 2. között végzik el a különböző szakterületek munkatársai, akik az előírt és kötelező feladatok végrehajtása mellett az intézmény szolgáltatási színvonalának további javításáért is dolgoznak.  Ez idő alatt a létesítmény értelemszerűen nem tud látogatókat fogadni.

Az intézmény szolgáltatási színvonalának javítása érdekében, a lakosságot érintő fejlesztések közül a fitneszterem és a szauna átalakítását, bővítését lehet kiemelni. A szauna nagyobb pihenő részt kap, bővül az ottani öltözőrész is. Nagyobb lesz a fitnesz-terem, melybe újabb gépek beszerzését is tervezik.

A nyári karbantartás során olyan, az üzemelés közben nem meg valósítható munkálatokat végeznek el, mint a medencetér plafonjának festése, a víztechnológiai-, gépészeti-, és légtechnikai berendezések átvizsgálása, szükség esetén javítása, felújítása.

A medencék fertőtlenítése, teljes vízcseréje, az öltözők felújítása, a közösségi terek, lelátók és lépcsőházak festése, takarítása szintén szerepel a feladatok között.

Áthelyezik a pénztárpultot, kialakítva ezzel a későbbiekben megújuló beléptető rendszer helyét.

A méltán kedvelt sportintézmény szeptember 3-án, hétfőn, 6 órától várja újra vendégeit.