Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Közélet

Nyerhetünk a MIKI-vel!

Az új alkalmazás tavaly december óta elérhető a városlakók körében.

A MIKI letöltéseinek száma alig pár hónap alatt meghaladta a kétezer főt. Miskolc MJV önkormányzata pedig egy új nyereményjátékkal arra ösztönzi a már aktívan használókat és azokat, akik még nem ismerik az applikációt, hogy töltsék le, regisztráljanak, próbálják ki és válaszoljanak április 11. és április 24. között a Szerintem menüpontban feltett kérdésükre. A válaszadók között egy ajándékcsomagot sorsolnak majd ki.

Az alkalmazás mobil eszközön használható, elérhető iOS készülékekre az App Store, Androidra pedig a Google Play áruházban.

A MIKI egyébként számtalan lehetőséget nyújt helyieknek és nem helyieknek egyaránt. Az új alkalmazással csak egy kattintás és minden aktuális rendezvény, menetrend elérhetővé válik egy helyen. Ha turistaként használjuk, láthatjuk milyen programlehetőségeket kínál nekünk a város és megtervezhetjük azt, is hogyan tudunk oda eljutni a helyi tömegközlekedés segítségével. Ha pedig rendelkezünk miskolci lakcímkártyával, egy rövid regisztrációt követően telefonunkról foglalhatunk időpontot a városi szolgáltatóknál, elektronikusan intézhetjük ügyeinket, szavazhatunk a Miskolcot érintő fontos kérdésekben. MIKI-vel az ügyintézés is kényelmesebbé, tervezhetőbbé válik. Az applikáció magába foglalja a Miskolc Pass kártyát is, melynek köszönhetően több mint ötven partnernél részesülhetünk különböző kedvezményekben – áll az önkormányzat közleményében.