Kezdőlap OXYGEN MARKETING Oxygen Promóció

Oxygen Reggeli: Avokádós pirítós az Arrabona Cafe közreműködésével

Kezdődik a hét, így egy újabb isteni reggelivel indítjuk a hétfőt, az Arrabona Cafe segítségével! Ma Kis Gábor, miskolci Rádió 1-es műsorvezetőnk kedvenc reggelijének receptjét osztjuk meg, az avokádós pirítóst! Avokádós pirítós Hozzávalók:4 adagra – Avokádó 2 db – lime 1db – só Ízlés szerint – Koriander 1 csokor – Koktélparadicsom  100g – kenyér 0,5kg – Oliva olaj 2cl – Őrölt fekete bors egy csipet Elkészítés: A kenyér szeleteket megpirítjuk Oliva olajon. Az avokádót kettévágjuk, kivesszük a magját és egy kanál segítségével elválasszuk a héjától. Keverőtálba helyezzük a sóval , borssal,a fokhagymával és az oliva olajjal. Egy botmixer segítségével turmixoljuk le. Majd facsarjuk bele a lime-ot. Tálalás: Kenjük meg a kenyereket  az avokádókrémmel tegyük rá a felcikkezett koktélparadicsomokat és hintsük meg apróra vágott korianderrel. (X)