Ha kedd, akkor bagel! Ma Gombos Éva, sales managerünk kedvenc reggelijével érkezünk, egy igazi ínyencséggel. Fogadják sok szeretettel mai receptünket! Pirított bagel serrano sonkával Bagel hozzávalók 5 adagra – liszt 300g – vaj 15g – tojás sárgája 1 a tésztába 1 a kenéshez – élesztő 5 g – cukor 1 csipet – só 2g – víz 1 dl elkészítés: Minden alapanyagot tegyük egy keverőtálba és gyúrjuk össze. Tegyünk rá egy kis lisztet és meleg helyen 40 percig kelesszük letakarva. Ha megkelt a tészta osszuk el 5 egyenlő részre és gyúrjunk belő gombócokat majd hagyjuk pihenni 10 percig . Utána lukasszuk ki hüvelykujjunk segítségével a gombócokat , tegyük egy tálcára majd kelesszük 40 percig. Ezután egy sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezzük megkenjük tojás sárgájával és 220c fokra előmelegített sütőbe 15 percig sütjük. Többi hozzávalók – serrano sonka 5 szelet – tojás 5 db – natúr vajkrém 5 adag – 50g rukkola saláta – olíva olaj 2cl – étolaj 2 cl a tojás sütéséhez – Aszalt paradicsom 50g tálalás: A bageleket félbevágjuk , vajon min 2 oldalát megpirítjuk. Megkenjük a belső felét vajkrémmel ,utána ráhelyezzük az olíva olajjal összekevert rukkolát,rá egy tükörtojást,rá a megpirított serrano sonkát majd végül az aszalt paradicsomot (x)
Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
Halálos tűz volt a Komárom-Esztergom vármegyében
Egy idős nő meghalt, miután kigyulladt egy életvitelszerűen lakott présház a Komárom-Esztergom vármegyei Császáron. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleménye szerint még péntek este riasztották a...