Kezdőlap KÉK HÍREK

Pünkösdvasárnap sem unatkoztak a rendőrök

Megyénkben a távoltartó határozat szabályainak megszegése, és az engedély nélküli, vagy az ittas vezetés volt a porondon.

A Tiszaújvárosi, az Ózdi, a Szerencsi, a Sárospataki, az Encsi és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság június 5-én a távoltartó határozat szabályainak megszegése, illetve engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt összesen hat férfival szemben indított eljárást. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették, majd gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást az encsi járőrök két személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Emellett a megyében szolgálatot teljesítő rendőrök összesen 19 főt fogtak el – közülük kettőt elfogatóparancs alapján – és 30 személyt állítottak elő, míg a közúti forgalomból hét ittas járművezetőt szűrtek ki, mielőtt még balesetet okoztak volna.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés négy esetben jutott tudomásukra – olvasható a rendőrség oldalán.