Kezdőlap KÉK HÍREK

Ruhák között próbált meg elbújni a körözött férfi

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési Alosztályának járőrei április 2-án 19 óra után Miskolcon egy Kandó Kálmán utcai lakásba mentek intézkedni. Információ merült fel arra vonatkozóan, hogy – vagyon elleni és közbizalom elleni – bűncselekmények elkövetésével alaposan gyanúsítható személy tartózkodik ott.

A közel két éve Miskolcon élő 56 éves kolozsvári férfit a rendőrök az egyik szobában – a földre dobált ruhák között – elbújva találták meg.
A járőrök a férfi adatainak az ellenőrzése során megállapították, hogy vele szemben öt körözés van érvényben. Ezt követően előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra.

Ezen az eseten kívül az elmúl 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt egy főt vettek őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányság a személyi szabadságában korlátozott férfit hetvenkét órán belül állítja bíróság elé.

Az Encsi Rendőrkapitányság szolgálatban lévő rendőri állománya hozzátartozók közötti erőszak miatt két esetben alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében tegnap három személyi sérüléssel végződött közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés két esetben jutott a rendőrség tudomására.