Kezdőlap Uncategorized

Szuperfilmek júniusban mozik műsorán

Állítólag jön a rosszabb idő 🙁
Fel a fejjel mert vár benneteket a Cinema City, ahol ha esik, ha fúj, ha kánikula van, remek klímában, kulturált környezetben tudtok szórakozni!

Csokorba gyűjtöttük számotokra, mi az mit nem szabad kihagyni júniusban! Természetesen ezeken kívül lesz számos más film is, de ezek az igazi nagy júniusi blockbusterek:

Wonder Woman (12)
Eredeti filmcím: Wonder Woman
Műfaj: Akció | Kaland | Fantasy
Játékidő (perc): 141
Bemutató ideje: 2017/06/01
Korhatár: 12
Rendező: Petty Jenkins
Főszereplők: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen, David Thewlis
Ország / Év: USA 2017

Nem hívták mindig Wonder Womannek. Valaha ő volt Diana (Gal Gadot), az amazonok hercegnője, aki egy távoli, titkos szigeten, csupa nő között élt. Uralkodónak nevelték, legyőzhetetlen harcosnak képezték ki, de békében teltek a napjai.
Míg meg nem látta az első férfit.

Egy pilóta (Chris Pine) lezuhan Sa parton, és óriási háborúról beszél a páncélba öltözött nőknek, amely a kinti világban dúl. Diana biztos benne, hogy ő véget tudna vetni a vérengzésnek, a lábadozó pilótával együtt elhagyja az otthonát, és beleveti magát a harcba.

Csak a küzdelem közben érti meg, mibe keveredett, de akkor már nincs visszaút. Véget akar vetni minden háborúnak, és közben rácsodálkozik saját, emberfeletti erejére… és megsejti, hogy mi a végzete…

TransFormers: Az utolsó lovag (12E)
Eredeti filmcím: TransFormers: The Last Knight
Műfaj: Akció | Kaland | Sci-Fi
Játékidő (perc):153
Bemutató ideje: 2017/06/22
Korhatár:12E
Rendező: Michael Bay
Főszereplők: Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, John Goodman
Ország / Év: USA 2017

AZ UTOLSÓ LOVAG szétzúzza a Transformers sorozat alapmítoszát, és átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. Az emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe. Világunk megmentése egy valószínűtlen szövetség kezében van, melynek tagjai Cade Yeager (Mark Wahlberg), Űrdongó, egy angol Lord (Sir Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock).

Mindenki életében eljön a pillanat, amikor helyt kell állnia. A TRANSFORMERS – AZ UTOLSÓ LOVAGban ez üldözöttekből hősök lesznek. A hősökből gonosztevők lesznek. Csak egy világ élheti túl: vagy az övék, vagy a miénk.

Verdák 3 (6)
Eredeti filmcím: Cars 3
Műfaj: Vígjáték | Animációs | Kaland
Játékidő (perc): 109
Bemutató ideje: 2017/06/15
Korhatár: 6
Rendező: Brian Fee
Főszereplők: Owen Wilson
Ország / Év: USA 2017

A legendás Villám McQueen egyszer csak ráeszmél, hogy partvonalra szorították imádott sportágának szélsebes ifjú versenyzői. Hogy ismét régi dicsőségében tündökölhessen, egy lelkes fiatal szerelő, Cruz Ramirez segítségéért folyamodik, aki tudja, miként lehet McQueen újra nyerő. A néhai Hudson Doki tanításai által is erősítve a #95-ös verda egy bajnok szívével bizonyítja a Szelep Kupa legjelentősebb futamán, hogy még nem áldozott le a napja!

A múmia (16)
Eredeti filmcím: The Mummy
Műfaj: Akció | Kaland
Játékidő (perc): 111
Bemutató ideje: 2017/06/08
Korhatár: 16
Rendező: Alex Kurtzman
Főszereplők: Tom Cruise, Sofia Boutella, Russell Crowe
Ország / Év: USA 2017

Az ókori királynő, kinek életét igazságtalanul oltották ki, évezredek óta nyugszik kriptájába temetve, mélyen a sivatag kérlelhetetlen homoktengere alatt. Legalább is eddig így hittük. Ám most életre kel, és a világra szabadítja régóta felgyülemlett bosszúvágyát, és az ezzel járó elképzelhetetlen borzalmakat.

A Közel-Kelet homokdűnéitől a mai London alatti titkos labirintusokig ívelő nagyszabású kaland meglepő izgalmaival és lélegzetelállító csodáival páratlanul fantáziadús betekintést ad az istenek és a szörnyetegek újraértelmezett világába.