Az énekesnő fotóját levette az Instagram, mert látszott a mellbimbója.

Madonna szokásához híven merész, erotikus fotókat posztolt Instagramra, ám a felület kezelői eltávolították a fényképeket a szabályok megsértésére hivatkozva. Az énekesnő kis változtatással újra kirakta a képeket, és dühös posztot írt melléjük.

Újraposztolom a fotóimat, amelyeket az Instagram bármilyen figyelmeztetés vagy értesítés nélkül levett… Az ok, amelyet a menedzsmentemnek adtak, amely nem kezeli a profilomat, az volt, hogy a mellbimbóm egy része kilátszott. Még mindig meghökkentő, hogy egy olyan kultúrában élünk, amely egy nőnek minden porcikáját láttatni engedi, kivéve a mellbimbóját. Mintha egy nő anatómiájának az lenne az egyetlen része, amely szexualizálható. (…)

Az énekesnő emellett arra panaszkodott, hogy miért nem lehet a férfiakat is egyenlő mérce szerint kezelni, illetve kijelentette, hogy négy évtizede folyamatosan cenzúrázzák. Madonna fotóit egyébként nem csak az Instagram kezelte fenntartásokkal, hanem egyes kommentelők is: többen nehezményezték, hogy az énekesnő erősen retusálta az arcát.