Kezdőlap Uncategorized

Válts családbarát munkahelyre!

Válts családbarát munkahelyre!
Tudomány és Technika Háza (3529 Miskolc, Görgey A. u. 5.)
2018.november 7 (szerda) 10.00 – 15.00

Milyen egy családbarát munkahely? Van ilyen Miskolcon? Van! Most először be is mutatkoznak a Női Erőforrás Család és KarrierPONT szervezésében megvalósuló VÁLTS CSALÁDBARÁT MUNKAHELYRE! című állásbörzén. Az ingyenes rendezvény alkalmat teremt az álláskeresők és munkaadók közvetlen találkozására, az új munkatársak, illetve a munkahelyek megtalálására és a rugalmas foglalkoztatási formák bemutatására.

HOZD MAGADDAL AZ ÖNÉLETRAJZODAT több példányban, hiszen akár már a helyszínen is átnyújthatod, ha rád szabott állásra lelsz; vagy mert szívesen beszélgetnél  HR-tanácsadónkkal azokról a módosításokról, amivel igazán sikeres lehetsz egy szabad pozíció megpályázásakor.

Az állásbörzével egy időben munkakonferencia zajlik, amelyre szeretettel látjuk a munkavállalókat és a foglalkoztatókat egyaránt. Az előadók olyan miskolci foglalkoztatók, akik aktívan és sikeresen alkalmazzák pl. a távmunkát vagy a rugalmas munkarendet. Példákat hallhatunk arra, hogy mely munkakörökben alkalmazható a rugalmas munkaidő, és közösen keressük a megoldást arra, hogy miként szabható más szakterületekre is az igényekre szabott munkarend.

Újdonságokért KATTints a www.facebook.hu/noieroforras VÁLTS CSALÁDBARÁT MUNKAHELYRE! eseményére.

A Válts családbarát munkahelyre! állásbörze és munkakonferencia a Női Erőforrás „Nők a családban és a munkahelyen” (EFOP-1.2.9-17-2017-00081) című pályázat keretében valósul meg.

 

allasborze-plakat3 (1)