Kezdőlap Uncategorized

Vécsey Reni: Biztos, hogy rendezek egy újranyitó bulit a Dűlőben

Vécsey Renáta a Dűlő Étterem vezetőjeként ismert. Fogadjátok szeretettel a Vele készített mini karanténinterjúnkat.

Hogyan éled meg a járványhelyzetet?

Nos, a járványhelyzetet nagyon rosszul élem meg, csakúgy mint magánember és főleg úgy, mint a Dűlő vezetője. Fájdalmas volt látni, ahogy elfogytak a vendégek és amíg jöttek is, Mindenkinek kérdés, félelem, és bizonytalanság tükröződött a szemeiben. Nekünk ugyanígy. Tudtuk, hogy nap, mint nap veszélynek tesszük ki magunkat azzal, ha nyitva maradunk, mégis iszonyú rossz volt a kollégákkal közölnöm a hírt, hogy bezárunk.

Mi hiányzik legjobban a járvány előttről?

Ami legjobban hiányzik a régi életünkből, a vidámság! Mindenki be van állítódva egy alap letargikus hangulatra, amit nem hiszem, hogy alapvetően a betegségtől való félelem generál, hanem inkább  a bizonytalanság, amit hozott magával ez a helyzet. Hiányoznak a vendégek és úgy alapvetően az emberi interakciók.

Mit gondolsz, a jelenlegi helyzet milyen hatással lesz a helyi gazdasági életre?

Ha elhúzódik ez a helyzet akkor katasztrofális hatása lesz a gazdaságra. Mindenki abban reménykedik, hogy a Kormány előbb-utóbb kénytelen lesz lazítani az intézkedéseken. Kialakult egy új élet, ehhez mindenki alkalmazkodik, de az életünket élni kell tovább.

Mi lesz az első, amit megteszel, ha véget ér ez az időszak és visszatér az élet a régi kerékvágásba?

Ha elmúlik a vészhelyzet és visszatérünk a régi kerékvágásba, biztos, hogy rendezek egy újranyitó bulit a Dűlőben, ahol én magam fogok minden betérő kedves Vendéget egy pohár pezsgőre megvendégelni!