ZÁRTOSZTÁLY – Keresik Sipos Péter utódját!

“Várjuk azon jelentkezőket, akik hajlandók lennének hosszabb időt tölteni a Zártosztályon”

Sipos Péter énekes utódját keresi az ős-Edda tagság zenészeiből állóZártosztály zenekar, mégpedig egy nyilvános casting keretében, akár a közönség soraiban is.
Csillag Endre gitáros A szívem visszavár című dalát tette instrumentális verzióban elérhetővé a zenekar, a jelentkezőknek pedig nincs más dolga, mint felénekelni a számot, majd visszaküldeni azt a zenekarnak a zartosztalycasting@gmail.com e-mail címre.

www.facebook.com/zartosztalyzenekar

A dal eredetileg a 2015-ös Csillagok és gyémántok lemezen jelent meg Pataky Attila, Gömöry Zsolt és Hirlemann Bertalan vendégszereplésével. 

 

CSILLAG ENDRE & PATAKY ATTILA – A szívem visszavár (a 2015-ös Csillagok és gyémántok albumhoz)

Nincs egy hónapja, hogy Sipos Pétert gyógyulttá nyilvánították, így elhagyta a Zártosztályt. A fiúk még mélyebb depresszióba estek, azonban a főorvos zeneterápiát javasolt! Keresik azt a beteget, aki hajlandó velük Őrületbe kergetni a nagyérdeműt! Itt egy dal, amit Csuka még a szólólemezére írt egy józan pillanatában. Itt a zenei alap hozzá.

Ha szeretnél bekerülni a Zártosztályba, mutasd meg, hogy te hogy énekelnéd el! A feladat nem egyszerű, és kellő komolyságot igényel. Várjuk azon jelentkezőket, akik hajlandók lennének hosszabb időt tölteni a Zártosztályon.

A jövőbeni tervek között egy új ‘anyag’ tesztelése is szerepel! Szóval be a gyógyszereket, fel a hangerőt, engedd szabadjára a démonaidat!”

A dal a következő linkről letölthető (szöveges és instrumentális változatban egyaránt):

hammerworld.hu/promo/ZARTOSZTALYCASTING

jelszó: nemvagyokmascsakegyenekes


Instrukciók a belépéshez
– név / name: ide írd a kereszt -és vezetékneved
– e-mail: valós e-mail címed, amin elérhető leszel a későbbiekben
– medium: Zártosztály casting
– jelszó: nemvagyokmascsakegyenekes (kisbetűkkel, egybeírva)

Mi,  a MIZUMISKOLC-nál örülnénk, ha sok miskolci jelentkezne, sőt, akkor lennénk igazán boldogok, ha egy miskolci töltené be a Pataky Attila megüresedett helyét!