Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pontosabban lesz. Szombat déltől vasárnap délig átmenetileg szünetelnek a Magyar Közút online szolgáltatásai.

Átfogó informatikai karbantartás

A karbantartás ideje alatt szünetel többek között a www.utinform.hu weboldalon a korlátozások, balesetek térképi megjelenítése, a kameraképek és a társaság weboldala, www.kozut.hu is. Aktuális forgalmi információkért az Útinform diszpécsereit és a vármegyei diszpécsereket telefonon tudod majd elérni.

Szünetel átmenetileg valamennyi oldal

Vagyis ezeket egy kis időre nem tudod majd böngészni:

Ebben az időszakban is elérhetőek lesznek az Útinform diszpécserei telefonon a +36-1-336-2400 telefonszámon és a vármegyei diszpécser szolgálatok is,  melyek telefonos elérhetőségei a társaság weboldalán érhetőek el.

 Június 13-a, kedd éjszakától 14-e, szerda reggelig újabb karbantartási munkák keretében a társaság gyorsforgalmi utak felett található változtatható jelzésképű táblái állnak le átmenetileg, nemcsak a Magyar Közút, hanem a tavaly szeptember óta a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kezelésében lévő autópálya szakaszokon is. Ezalatt a táblákon nem jeleníthető meg aktuális útinformáció, csak általános tájékoztatás.