Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Biztosan tudod a folytatást. Információk szerint úgy fest, hogy a James Bond-rajongóknak még sokat kell várniuk arra, hogy a 007-es ügynök újra feltűnjön a mozivásznon.

„Jelen pillanatban még az előkészítő fázistól is távol áll a következő James Bond-film. Daniel Craig a 2021-ben bemutatott, Nincs idő meghalni című alkotással köszönt el a legendás karaktertől”

– idézi a sajtó Barbara Broccolit, a kémfilmek producerét, aki a The Guardiannek adott interjújában úgy fogalmazott: „a filmes franchise örökségét cipelő csapat tisztában van azzal, hogy a következő Bondnak tükröznie kell, hogyan változott a világ az elmúlt 20 évben, mióta 2006-ban Craig átvette a szerepet Pierce Brosnantől.”

Nagy kihívás előtt állnak az alkotók

Hogy ki veszi át a főkarakter stafétabotját még kérdés.

Jó pár név bekerült a kalapba, köztük James Norton, Richard Madden, Tom Hardy és Idris Elba.

Idris Elba időközben kiszállt a ringből, „érzékenyen érintették azok a vélemények, melyek problémásnak tartják, hogy fekete színész játsszon el egy olyan nagy múltú karaktert, amely alapvetően mindig is fehér volt.”

Jelenleg a legesélyesebbnek Aaron Taylor-Johnsont tartják – írja az index. Őt a Tenet és A gyilkos járat című filmekből ismerheted.

Vagyis a rajongóknak még egy csöppet várni kell!

(fotó: CNBC)