Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Meséket írsz hobbiból, de még mindig a nagy áttörésre vársz? Akkor jó hírünk van. Most megjelenhet írásod nyomtatott könyv formájában egy pályázatnak köszönhetően.

Bármennyi mesével pályázhatsz, de csak három kerülhet be a könyvbe

A meskete.hu közösségi meseportál nyomtatott mesekönyvben való megjelenésre hirdet pályázatot, amelyet a tervek szerint 2023 tavaszán adnak majd ki. A pályázaton bárki részt vehet, aki saját mesét publikál és hozzájárul a kiadási feltételekhez. Egy író maximum három művével kerülhet be a könyvbe. A jelentkezés díjmentes.

Pénzt és könyvet is nyerhetsz

A nyerteseknek 3000, 5000 és 10 000 forint értékű utalványok üthetik a markukat. Egyaránt várnak gyermekeknek szóló meséket, verseket, illusztrációkat és rajzokat is. A legjobb pályaművek bekerülnek a könyvbe, a nyertesek pedig egy-egy tiszteletpéldányt kapnak a mesekönyvből.

Február végéig lehet jelentkezni

A jelentkezési határidőt meghosszabbították, immár 2023. február 28-ig lehet jelentkezni és feltölteni a meséket a honlapra. Részletes tájékoztatásért és felmerülő kérdésekért az érdeklődők keressék fel a meskete.hu honlapot!