Amikor a közös gyász összeköt két apát…

Hírnevüknek, ismertségüknek köszönhetően Bobby Brown  (1969) és Mike Tyson (1966) kapcsolata már évekkel korábban kezdődött, de a bánat, amit gyermekeik tragikus elvesztése után éreztek, még közelebb hozta őket egymáshoz.

A Grammy – díjas énekes People-nek tett nyilatkozatából megtudhattuk, hogy a bokszbajnok támogatta őt  a Bobbi Kristina Serenity House gálán is. Brown a családon belüli erőszak ellen fellépő jótékonysági rendezvényt Whitney Houstonnal (1963-2012) közös lánya tiszteletére rendezte. Melynek célja azon áldozatok és túlélők támogatása, akik valamilyen formában veszélyben vannak. A nonprofit szervezet szenvedélyesen kiáll a bántalmazás által érintettekért és olyan alapvető szolgáltatásokat nyújt, mint az ingyenes, bizalmas, 24 órás sürgősségi tanácsadás.

Bobby Brown 22 éves lányának, illetve 28 éves fiának (Bobby Brown Jr.) tragédiájában egyaránt jelentős szerepe volt  a drogoknak. Tyson 4 éves lányát, Exodust pedig  feltehetően egy lelógó kábel miatt veszítette el.

A gyászfolyamat alatt, az évek során a két apa mindvégig ott volt egymás mellett, a közös bánat még erősebbé tette a köteléküket.

" Sokat jelent a támogatása és tudja, hogy neki is van valakije, akivel beszélhet, aki megérti, mert mindketten megéltük, milyen elveszíteni egy gyermeket! " – mondta Brown. Elmondása szerint törekednek arra, hogy ne mindig a fájdalmas veszteségről beszéljenek, bár ez van előtérben, de igyekeznek szilárd talajon tartani egymást.

Tyson hosszú évek óta először nyáron tér majd vissza a ringbe, egy nála 30 évvel fiatalabb harcos ellen. Természetesen az első sorban ott ül majd és szurkol neki a barátja is!