Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Közélet

Áthelyezésre kerül az Erzsébet téri megállóhely

A Dayka-átkötés kivitelezése miatt új forgalmi rend lép életbe, ez a változás a 21-es és 21G-s járatok útvonalát és egy megállóhelyét érinti.

Az MVK Zrt. Közleménye szerint a munkálatok befejezéséig a Berekalja irányába közlekedő 21-es autóbuszok és az Újgyőri főtér végállomás felé közlekedő 21G-s autóbuszok Erzsébet téri megállóhelye ideiglenesen a Dayka Gábor utca új szakaszán kerül kialakításra. A Tiszai pályaudvar, valamint a Szondi György utca végállomás irányába közlekedő 21-es, illetve 21G-s autóbuszok Erzsébet téri megállóhelye pedig visszakerül eredeti helyére.

A Berekalja, illetve az Újgyőri főtér irányába, a Kálvin János utca után egyenesen tovább haladnak a járatok a Meggyesalja utcára, innen kanyarodnak a Dayka Gábor utca új szakaszára, majd a Petőfi utcára, ahonnan az útvonaluk változatlan (a Tiszai pályaudvar, illetve a Szondi György utca irányába a Petőfi Sándor utca – Dayka Gábor utca új szakasza – Meggyesalja utca – Kálvin János utca útvonalon közlekednek) – adta hírül a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. hivatalos honlapján.

(Nyitókép/forrás: mvkzrt.hu)