Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

 A MIDMAR Kft. július 8-án 10 órára garantált sétát hirdet az Avasi Arborétumhoz. A séta a Tourinform Miskolc irodától indul.

Bár az elmúlt években egyre többen fedezték fel a pihentető Avasi Arborétum szépségeit, még mindig sokak számára ismeretlen az értékes növénygyűjtemény. A MIDMAR Kft. ezért idén is lehetőséget biztosít arra, hogy a belvároshoz közeli fenyőkertet minél többen megismerhessék. A Tourinform irodától induló sétán több érdekességre is fény derül. A résztvevők megtudhatják, hogy milyen almák „teremnek” a Szinva teraszon, hol találkozhatunk botlatókövekkel, mi a kapcsolat a tejesedények és Szűz Mária között vagy találkozhatunk-e dínókkal a Népkert környékén. A több mint egy órás séta az Avasi Arborétumnál végződik, ahol Adorján Eszter, az alapító dr. Adorján Imre unokája tart szakvezetéses sétát a csoport tagjainak.

A részvétel nem igényel előzetes regisztrációt. A séta július 8-án, szombaton 10 órakor indul a Tourinform Miskolc irodától (Széchenyi u. 16.).