Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szombaton Miskolc Extraligás férfi röplabda csapata az alapszakasz 8. fordulójában Székesfehérvárra látogat a MÁV Előre-Foxconn együtteséhez.

A fehérváriak a bajnokság végső megnyerésére is képesek lehetnek így nem ígérkezik könnyűnek ez a mérkőzés MEAFC oldalról.

A bajnoki cím egyik várományosához látogatunk, igy nem mi számítunk a mérkőzés esélyesének – mondta Bagó László vezetőedző. Ennek megfelelően szeretnénk teher nélkül egy jó meccset játszani. Nagyobb kockázatvállalásra próbálunk majd törekedni -persze ésszerű keretek között-, ami sülhet el kellemetlenül is, de csak így lehet esélyünk egy szoros meccsre. A múlt heti bajnokin és a hétközi kupa odavágón sok biztató jelet láttam, egyben a hiányosságaink is megmutatkoztak, melyeket orvosolnunk kell a következő pár napban. – zárta gondolatait a vezetőedző.

Sajnos az első kupa meccsünk nem úgy alakult ahogy szerettük volna de még nem dőlt el a továbbjutás most olyan ellenfelet kaptunk akivel szerintem egy szinten vagyunk szóval az esély megvan a fordításra. -tekintett vissza a szerdai Kecskemét elleni kupamérkőzésre a MEAFC fiatal sajátnevelésű játékosa, Szabó Péter. A vereségből tanulni kell és továbblépni a mostani ellenfelünk egy jól összerakott csapat, válogatottakkal és jó külföldi játékosokkal. Ennek ellenére mi mindig a győzelemre törekszünk még ha a számok ellenünk is szólnak. A kupa meccsen nem volt agresszív a nyitásunk és a védekezésbe is több hiba csúszott a kelleténél, de remélem ezek a szombati bajnokin jobb minőségűek lesznek és egy szoros mérkőzést játszhatunk majd – mondta a 18 éves center játékos.

A mérkőzés 14 órakor kezdődik a Videoton Oktatási Központban, a mérkőzést természetesen élőben követhető a MEAFC YouTube-csatornáján.