Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Sport

Budapesten lép pályára a MEAFC-Peka Bau

MEAF: „Türelmesen csapatként küzdve sikert érhetünk el!”

Férfi Extraligás röplabda csapat szombaton a bajnokság 18.fordulójában Budapesten lép pályára a MAFC-BME otthonában.

A vendéglátók a tabella 7. helyét foglalják el és az utóbbi időben remek formában vannak, bár a miskolci találkozón még novemberben 3:1-es MEAFC-Peka Bau győzelem született. Így is nehéz találkozó vár Kovács Zoltán csapatára, hiszen nemcsak a remek formában lévő fővárosi gárdával kell megbirkózni, de egyik legrutinosabb játékosának Kozsla Ádámnak a hiányát is orvosolni kell.

Jó szériában vagyunk, a korábbi közös mérkőzésen győzedelmeskedtünk itthon azonban erre nem alapozhatunk – emlékezett vissza a MEAFC vezetőedzője, Kovács Zoltán a MAFC elleni első találkozóra. – Azóta a fővárosi gárda szép skalpokat szerzett. A kulcsfontosságú játékosaira kell koncentrálnunk, türelmesen csapatként küzdve sikert érhetünk el.

Nehéz mérkőzésre vár ránk és ráadásul idegenben kell majd a tudásunk legjavát adni – nyilatkozta  Georgios Kanellopoulos feladó. – Nagyon koncentrálnunk kell az első ponttól kezdve, és követnünk kell a taktikát, ha meg akarjuk nyerni ezt a mérkőzést. Zsinórban két győzelmet arattunk az elmúlt fordulókban egyre jobb a játékunk ez önbizalmat adhat ehhez a mérkőzéshez. Mindent megteszünk, hogy ezt a mérkőzést megnyerjük.

A mérkőzés február 10-én, szombaton 15 órától kezdődik majd, amit természetesen a MEAFC YouTube-csatornáján is követhettek élőben.