A miskolci férfi NBI-es csapat a bajnokság soron következő fordulójában vasárnap 19 órától lép pályára a TFSE ellen.

Jelenleg a MEAFC a tabella harmadik helyén áll míg a fővárosi csapat hatodik pozíciót foglalja el. Így kimondhatjuk, hogy a mérkőzés esélyese Bagó László csapata.

,Dágon megilletődve, kapkodva kezdtük a meccset, aztán viszonylag hamar rendezni tudtuk a sorainkat, és harcos, jó játékkal hoztunk el két értékes pontot. Ebből a győzelemből is le kellett vonnunk a tanulságokat, s ezek alapján vágunk neki a soros bajnoki meccsünknek Budapesten. A tabellára tekintve kimondható, hogy mi vagyunk az összecsapás esélyesei, de nem vehetjük félvállról, mert Miskolcon is nyerni tudott egy szettet a TF. A három pont megszerzése mellett, szeretném, ha új elemeket gyakorolnánk, egy kombinatívabb játék elérése végett. Ennek alapfeltétele a stabil alapok, ami pedig a megfelelő koncentráción fog múlni – hangsúlyozta a csapat vezetőedzője, Bagó László.

Augusztus óta játszottunk a TFSE ellen párszor felkészülési tornán, illetve a bajnokságban is amiket rendre sikerült megnyerni ellenük -kezdte a MEAFC liberó játékosa, Karóczi Szabolcs. Nem szabad Őket félvállról venni, mivel harcos és ügyes játékosokból áll a keretük akik bármikor letudják dolgozni hátrányt, illetve szettet vagy akár pontot/pontokat szerezni. Ez ellen a legjobb ellenszer szerintem az, hogy az elejétől Nekik megyünk 100%-osan és végig koncentráljuk a meccset az utolsó pontig, és egy pontra sem engedünk ki.

A mérkőzést élőben közvetíti a fővárosi csapat a youtube-n a Sport Média felületén: