Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Sport

Budapesten zárjuk az alapszakaszt

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szerda este 20 órától Budapesten szerepel a MEAFC-Peka Bau férfi röplabda Extraligás csapata. Kovács Zoltán együttesének ez lesz az utolsó alapszakasz mérkőzése. A miskolci gárda 1 ponttal előzi meg a TFSE csapatát a tabellán, így egy szoros mérkőzés várható.

,,Kiélezett mérkőzésre számítok , játékunk bár az eredményeken, tabellán nem látszódik folyamatosan fejlődik.” – osztotta meg Kovács a mérkőzés előtti gondolatait. Majd így folytatta a tréner: – Koncentrációt igyekszünk fenntartani és a mérkőzés lefújásig fenntartani. Hazai pályán fájó vereséget szenvedtünk ellenük, hibákból tanulva ki kell javítani ezt a " botlást".

,, Szerdán az utolsó meccset, a TFSE ellen játszuk, itthon sajnos kikaptunk tőlük, de most vissza akarunk vágni! Nagyon bízom abban, hogy fegyelmezetten, taktikát követve 3 ponttal fogunk hazajönni.” – osztotta meg véleményét a mérkőzés előtt csapatkapitányunk Árva Milán.

A mérkőzést a hazai csapat youtube oldalán élőben lehet követni majd.