MIZU BY OXYGEN MEDIA®

0.8 C
Miskolc
péntek, december 3, 2021

Címke: jégeső

Jég veled! Ennyivel kevesebb kárt okozott idén a mostoha időjárás

Csaknem a felére csökkent a gazdák kára az országos jégkármérséklő rendszernek köszönhetően. Idén 39 ezer, míg korábban, a berendezések üzembehelyezése előtt, 72 ezer hektáron...

Rekordértéket hozott a viharos időszak

A káresetek számában nem, de a kifizetett összegeket tekintve kirívó volt az idei viharszezon. A biztosítók május 1-je és augusztus 31-e között több mint 9,1...

Pokoli meleg lesz ma, de az ég is leszakadhat

Szombattól hétfőig ismét hőségriasztást rendeltek el. A hőség miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat néhány megye kivételével az ország egész területére figyelmeztetést adott ki szombatra. Emellett...

Nagy esők jönnek ismét

Megyénkben több helyen is lecsapott a vihar vasárnap. A vasárnapi vihar nem kímélte megyénket sem. Miskolc, a diósgyőri területeken borsó nagyságú jég esett, Jósvafőn pedig...

Készenlétben a jégkármentesítő rendszer

Nagyobb biztonságban van a termés! Fokozott készenlétbe helyezték ugyanis a jégkármérséklő rendszert. Országszerte csaknem ezer talajgenerátorból jut a felhőkbe az ezüst-jodid, amely csökkenti a...

NEKED AJÁNLJUK

Kalapács alá kerül Charles Dickens levele

Charles Dickens 1858-ban egy barátjának  írt levelére lehet licitálni december 15-én egy londoni árverésen. A viktoriánus Anglia írója levelét december 6-án vetette papírra, de nem,...

Akár ez is tetszhetKAPCSOLÓDÓ

A Coldplay és a BTS meghódítja az univerzumot!

Különleges kollaborátorral készül meghódítani az univerzumot a Coldplay: ezúttal a szupersztár dél-koreai csapattal, a BTS-szel készített közöst dalt, amely az október 15-én érkező új Coldplay...

Last minute, de okosan!

Évekkel, évtizedekkel ezelőtt rendkívül népszerűek voltak, de még ma is sokan választják a last minute utazásokat: azt a kikapcsolódási formát, amikor az utolsó pillanatban (általában...

Gesztenye, gesztenye, te csodás!

A gesztenye sütése sütőben történik, azonban ehhez elő kell áztatnunk a gesztenyéket, hogy azok kemény héja felpuhuljon, és hogy a gesztenyebél egy kis folyadékot szívjon...
X