Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A koszovói albán származású brit énekesnő, színésznő, Rita Ora (1990) idén ismét hazánkba látogat. Debrecenbe, a Campus Fesztiválra (júni. 27.) már új zenével érkezik, ahol várhatóan hallható lesz legújabb dala, az Ask & You Shall Receive is.

A május végén megjelent vidám, nyári dal szövegét Raye írta – tudhatjuk meg a MUSICDAILY-ből. A szám témája a vágyakozásról, a romantikus pillanatok megéléséről és az élet adta lehetőségek megragadásáról szól. Szövege pozitív és bátorító, arra ösztönöz, hogy teljes szívvel éljük meg az érzelmeinket – olvasható az énekesnőtől a TotalNtertainment oldalán. Zenei alapját és hangszerelését a lendületes, táncolható ritmusok és fülbemászó dallamok adják. A videóklip egy mosodában játszódik, látványos jelenetekkel fokozva a dal vizuális élményét. 7 nap alatt 430.000 megtekintésnél jár. A kislemez június elején, a Mighty Hoopla Fesztivál alkalmával jelent meg. Rita, aki egykor háttérénekesként kezdte, ma már az elsők között szerepel, aki még a BRIT Billion-díjat (2023) is megkapta. 

A sztár nevéhez olyan slágerek fűzödnek, mint a Don't Think Twice, a Let You Love Me, a Look At Me Now, a You and I és a Praising You.